Політика конфіденційності і повернення коштiв «Джóбайти»

Версія від 29.12.2020

Ця політика (також «Умови використання» або «Умови») містить умови юридично обов'язкового договору приєднання («Договір») між ФОП Чумак Данило Степанович, що діє під комерційним найменуванням Джóбайти (далі – « Джобайти») та Користувачем (далі – «Користувач», а також «ви»), які при згадуванні разом у відповідному контексті зазначаються як «Сторони».

1. Ціна, порядок оплати та відмови від Послуг

Ціна Послуг без урахування знижки складає, в залежності від обраного наповнення Курсу: 6479.64 грн. (225$ / Курс «Стандарт»); 8063.55 грн. (280$ / Курс «Розширений»);

Зазначені ціни є чинними на момент прийняття цієї Політики конфіденційності та не включають податки, мита, збори, комісію банку, у тому числі додаткові комісії банку при сплаті частинами, або інші обов'язкові платежі (далі – «супутні платежі»). Всі супутні платежі сплачуються Користувачем самостійно, якщо інше не встановлено договором з Джобайти .

Послуги надаються за умови попередньої сплати повної Ціни Послуг. Оплата здійснюється Користувачем шляхом перерахування грошових коштів на платіжні реквізити Джобайти за допомогою систем еквайрингу WayForPay, LiqPay, підключених до Вебсайту.

У випадку, коли оплата послуг відбувається в іноземній валюті, грошові кошти мають бути перераховані на платіжні реквізити Джобайти в розмірі, еквівалентному повній Ціні Послуг та розрахованому за курсом відповідної іноземної валюти на міжбанку, актуальним на дату здійснення птатежу. Актуальні міжбанківські курси розміщені на вебсайті https://minfin.com.ua/ua/currency/mb/[MYU2]

Користувач може з власної ініціативи відмовитись від отримання Послуг протягом 14 днів з моменту внесення передплати, за умови що він не скористався посиланням до особистого кабінету з Відеоуроками.

Користувач може відмовитись від подальшого отримання Послуг після відкриття особистого кабінету з Відеоуроками, якщо вимога про повернення надійшла протягом 48 годин з моменту сплати Ціни Послуг та за умови запуску Користувачем не більш як 4 (чотирьох) Відеоуроків з Курсу.

У випадку відмови від Послуг на умовах, описаних в цьому пункті, Користувачу в повному обсязі повертаются сплачені грошові кошти.

Джобайти має право припинити надання Послуг в односторонньому порядку у будь-який момент у випадку порушення Користувачем Умов використання, зокрема через нецензурну лайку, погрози, принизливі висловлювання на адресу Джобайти чи інших осіб, та інші форми протисуспільної поведінки. Про припинення надання Послуг Джобайти зобов'язується попередньо повідомити Користувача.

2. Персональні дані

Для користування Послугами ви заповнюєте форму, зазначаючи та/або завантажуючи на Вебсайт такі свої дані: електронна пошта, прізвище, ім'я та по батькові, дата народження, телефон, особиста фотографія, країна та місто перебування/реєстрації.

При заповненні форми ви надаєте нам дозвіл на обробку і зберігання ваших персональних даних, вказаних під час реєстрації.

Джобайти має право зберігати та обробляти ваші персональні дані виключно для цілей надання Послуг.

Джобайти не буде поширювати ваші персональні дані та/або інформацію про надані вам Послуги, окрім якщо це необхідно для захисту наших законних інтересів або відбувається для надання Послуг.

Зверніть увагу! Ми не маємо доступу до фінансової інформації своїх Користувачів. Обробка такої інформації здійснюється лише у рамках відповідної платіжної системи.

Ми зробимо все можливе, щоб реалізувати ваші права стосовно ваших персональних даних, що визначені у статті 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Зокрема, ви маєте право на видалення всіх персональних даних про себе. Для цього надішліть листа із відповідним запитом у вільній формі на електрону адресу jobitqa@gmail.com.

Внаслідок припинення обробки та зберігання персональних даних Джобайти припиняє зберігання ваших персональних даних, а ви втрачаєте доступ до Послуг.


Джобайти
ФОП Чумак Данило Степанович
Дата та номер запису в ЄДРПОУ/ІПН: 3420703193


Фактична адреса: 02000, м. Київ, вулиця Шовковична, 42

Електронна пошта: jobitqa@gmail.com
Телефон: +38 (063) 169 74 63 (у нас немає колл-центру. За номером пишіть, будь ласка, в telegram)